Meillä tulee vettä kuin Kaakkois-Aasiassa. Hylkäsin mätsäri-idean jo töissä, tai viimeistään ainakin iltapäiväpissityksellä, kun kastuimme koirien kanssa vartissa läpimäriksi.  En välitä kylmettää varsinkaan Paavoa ja sen huonoa selkää napottamalla tuulisessa ja sateisessa säässä ties kuinka kauan.

Joten...

...meillä treenataan.

Kasasin trimmipöydän partsille helpottaakseni Loltsin harjoittelua. Koulutussuunnitelman mukainen alkutavoite on saada akka rentoutumaan ja jopa pitämään hauskaa pöydällä, ja varsinaisen seisomis- ja käsittelyharjoittelun liitän mukaan myöhemmin. Treenaamme lyhyitä hetkiä kerrallaan. Minun roolini on lähinnä nostaa piski pöydälle, sanoa vihjesana "taso" ja heitellä pöydälle ruokaa, muutoin olen passiivinen.

Ensimmäinen treeni oli lähtötasoon nähden varsin positiivinen. Loltsi pysyi toimintakykyisenä ja poimi nameja isolla höyryllä pöydältä sitä mukaa kun niitä sinne nakkelin. Haluan saada Lolitan ottamaan aktiivisesti koko pinta-alan haltuun, joten ojentelen ruokaa joka puolelle pöytää.

Tästä se lähtee. Olen aivan satavarma, että Loltsin kaltainen huippuälykkö handlaa vielä tämänkin, onhan se elämänsä aikana voittanut suurempiakin pelkoja.