Perskeles, sanoi Paavo, kun karkkipaperia haisteli. Meni nimittäin siinä hierontavuoroa odotellessa muurahaisia nenään... Ahneella on patskanen loppu.

Paavo kävi siis hierottavana. Tällä kertaa se saatiin käytyä läpi kokonaan ja vähemmin murinoin kuin viimeksi. Osa mörähtelystä oli selkeästi periaatteen miehen puhetta, ei kipureaktiota. Paavo pääasiassa kuitenkin nautti olostaan ja oli nukahtaa etuhammasvirne naamallaan ja korvat pystyssä alustalle.

Lolita pääsi pyöräilemään, kun velipojan piti ottaa rennommin. Ajeltiin tunti ja Pötsi kävi uimassa kepin perässä. Sillä oli tänään vauhtia vähän joka mutkassa ja enemmän minun piti toppuutella kuin hoputtaa sitä. Kotiin tullessa innostin sanallisesti Paavoa lähtemään jäähdyttelylenkille ja isomman hepulin sai tunnin juossut akkakoira...

Huomenna on edessä match show. Saakin nähdä, millainen show! Ostin tänään Paavolle oman fifinarun, mutten ehtinyt treenata sen kanssa - enkä taida huomennakaan. Katsotaan, millaiseen suoritukseen paviaaniparvi yltää.