Kesti-käynti takanapäin. Pate lööbailee rauhoituskrapulaansa pois - hoitokoiran pedissä. Sinne on helppo jalkajoosepinkin mennä, joten ehkä minun täytyy ostaa sille oma tuollainen, nyt siinä on järkipointtikin.

Paavo kopeloitiin, rauhoitettiin, rtg-kuvattiin ja se sai Cartrophen-pistoksen, ensimmäisen neljästä. Oikean takajalan polven eturistisiteessa oli pientä repeämää, mutta vaurio oli niin vähäinen, että jalkaa tuskin tarvitsee operoida. Lonkat, selkä ja oikea polvi olivat kaikki kuvissa normaaleja eikä missään ollut nivelrikkoa, selkäkin oli samaa plaatua kuin huhtikuussa.

Tästä eteenpäin Pate saa kolme (yht. neljä) Cartrophen-pistosta, joista osan annan itse. Sillä on myös kahden viikon kipulääkekuuri helpottamassa oloa. Liikunnan olen rajoittanut siltä jo tähän mennessä niin ankeaksi, ettei sen suhteen tarvitse tehdä muutosta. Emäntä nukkuu siis yhä lattialla. Liikuntaa voi hiljalleen lisätä kolmen viikon kuluttua, jotta paranemisen aste nähdään. Kestin antama ennuste oli äärimmäisen hyvä ja hän oli sitä mieltä, että polvi parantunee ennalleen (tai niin ennalleen kuin se vain voi).

Toivotaan Patelle paranemisia. Sääli, että kesä menee tällä tavalla sairastellessa, mutta toisaalta nyt on niin tajuttoman kuuma, ettei kenestäkään normaalijärkisestä ole huhkimaan lenkillä! :D